Na vele jaren van geweldige gastvrijheid in Sint-Hubert, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de (Open) Belgische Zweefvliegkampioenschappen zullen plaatsvinden in Hasselt-Kiewit van 27 mei tot en met 4 juni 2023, georganiseerd door de Albatros zweefvliegclub.

Achter de schermen werkt een team onder leiding van Ken Evens hard om van deze wedstrijd een succes te maken. Veel van jullie weten dat het organiseren van zo'n wedstrijd serieuze inspanning vereist, vooral om dit tijdens weekdagen te organiseren. Dit is alleen mogelijk dankzij de geweldige samenwerking van militaire en burgerlijke belanghebbenden die ons toestaan om het luchtruim te gebruiken voor dit evenement. We willen zo veel mogelijk piloten verwelkomen.

We zijn verheugd om u te laten weten dat de registratie voor de wedstrijd zaterdag 4 februari om 20:00 uur zal openen via:

www.zweven.be/obgn2023

De inschrijfvereisten zijn een Silver badge (D badge) en enige cross-country ervaring. Het is niet vereist, hoewel aanbevolen, om ervaring met wedstrijden te hebben.

We kijken uit naar de deelname van veel deelnemers, ervaren wedstrijdpiloten en eersteklassers in Hasselt-Kiewit later dit jaar.

Lid van
Image


Image

Koninklijke Belgische Aeroclub

Erkend door
Image
als sportfederatie


FAI

Fédération Aéronautique Internationale

Aangesloten bij de
Image


Image

European Gliding Union

Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs vzw

Drieskensstraat 46
2300 Turnhout

+32 (14) 89 44 60
info@lvzc.be

Ondernemingsnummer 0415.865.526
Rechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout

Social Media