Reglement fotowedstrijd

Reglement filmwedstrijd

Wedstrijdreglement fotowedstrijd

Deelnemers

Iedereen die lid is van een club aangesloten bij de Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs mag deelnemen aan de fotowedstrijd.

Onderwerp

Het onderwerp van de inzending moet zweefvliegen gerelateerd zijn. De inzendingen moeten origineel zijn en mogen niet eerder hebben deelgenomen aan een fotowedstrijd.

Inzending

Alle foto’s moeten digitaal ingestuurd worden vóór 14 januari op volgend adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dus is er geen
afdruk nodig. Van de digitale foto bezit de deelnemer het originele bestand met een minimale resolutie van 2 048 bij 1 536 pixels (dit is een volwaardige 3 megapixel). Elke deelnemer kan maximaal 5 foto’s insturen. Voor de uiterste inzenddatum kan een deelnemer zijn inzendingen aanvullen of omruilen. Foto’s die later toekomen nemen deel aan de wedstrijd van volgend jaar.

Beoordeling

De inzendingen zullen beoordeeld worden door een jury. De jury behoudt zich het recht voor om inzendingen die niet aan het reglement voldoen of van een te laag niveau zijn, te weren uit de wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Informatie

Elke foto dient vergezeld te zijn van titel, plaats en datum van opname, naam, adres, telefoonnummer, naam van je club.

Veiligheid

Foto’s waarop zaken, situaties, mensen, enz… te zien zijn, die indruisen tegen de afspraken omtrent veiligheid waar de LVZC al jaren voor ten strijde trekt, kunnen door de jury worden geweigerd.

Auteursrecht

De deelnemer verklaart auteur te zijn van de opname en de eventuele digitale bewerking. Hij kan dit aantonen met de originele bestanden (voor bewerking) en negatieven, die hij op eenvoudige vraag kan voorleggen. Al de ingezonden foto’s mogen door de Liga gebruikt worden met vermelding van auteur voor o.a. promotionele doeleinden en publicatie in het Ligablad en op de website. Door zijn deelname verklaart de inzender zich volledig akkoord met het reglement. Over de beslissing van de jury kan niet gecommuniceerd worden.


Wedstrijdreglement filmwedstrijd

Deelnemers

Iedereen die lid is van een club aangesloten bij de Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs mag deelnemen aan de filmwedstrijd.

Onderwerp

Het onderwerp van de inzending moet zweefvliegen gerelateerd zijn. De inzendingen moeten origineel zijn en mogen niet eerder hebben deelgenomen aan een filmwedstrijd.

Inzending

Alle filmpjes moeten digitaal ingestuurd worden vóór 14 januari op volgend adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij te grote bestanden wordt gebruik gemaakt van WeTransfer. Elke deelnemer bezit het originele bestand met minstens volgende resolutie: 1080p 1920×1080 (FULL HD) Elke deelnemer kan maximaal 3 filmpjes insturen in mp4-formaat. Elk filmpje duurt maximaal 3 minuten. Elk filmpje mag gemonteerd en bewerkt zijn, zolang de finale versie maar uit 1 bestand bestaat.Voor de uiterste inzenddatum kan een deelnemer zijn inzendingen aanvullen of omruilen. Filmpjes die later toekomen nemen deel aan de wedstrijd van volgend jaar.

Beoordeling

De inzendingen zullen beoordeeld worden door een jury. De jury behoudt zich het recht voor om inzendingen die niet aan het reglement voldoen of van een te laag niveau zijn, te weren uit de wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Informatie

Elk filmpje dient vergezeld te zijn van titel, plaats en datum van opname, naam, adres, telefoonnummer, naam van je club.

Veiligheid

Filmpjes waarop zaken, situaties, mensen, enz... te zien zijn, die indruisen tegen de afspraken omtrent veiligheid waar de LVZC al jaren voor ten strijde trekt, kunnen door de jury worden geweigerd.

Auteursrecht

De deelnemer verklaart auteur te zijn van de opname en de eventuele digitale bewerking. Hij kan dit aantonen met de originele bestanden, die hij op eenvoudige vraag kan voorleggen. Al de ingezonden filmpjes mogen door de Liga gebruikt worden met vermelding van auteur voor o.a. promotionele doeleinden en publicatie op de website. Door zijn deelname verklaart de inzender zich volledig akkoord met het reglement.
Over de beslissing van de jury kan niet gecommuniceerd worden.

Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs vzw

Drieskensstraat 46
2300 Turnhout

+32 (14) 89 44 60
info@lvzc.be

Ondernemingsnummer 0415.865.526
Rechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout

Social Media